یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 5221 |
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۶:۲۶ |
ارسال به دوستان
پ

همشهری با نقد رفتار ضرغامی نوشت: این تلقی آقای وزیر که تصور می‌کند برای نزدیک شدن به مردم باید از اصول خود کوتاه بیاییم عجیب خطای فاحشی است.

روزنامه همشهری ارگان رسانه ای شهردار تهران به اننقاد از عزت الله ضرغامی پرداخت و نوشت:

این تلقی متاسفانه در میان برخی مسئولان و حتی برخی مبلغان جوان هم دامنگیر است. اینکه برای جذب کردن باید نسبت به ضروریات دین بی‌اعتنا بود. عجیب است این فهم از دین.

قدیم‌ترها، تهران چند روحانی سرشناس داشت که در یک ویژگی کلیدی اشتراک داشتند و آن هم مردمداری بود؛ سید‌مهدی قوام، سیدمهدی لاله‌زاری، شیخ‌رضا سراج، سیدرضا فیروزآبادی و ده‌ها روحانی دیگر که می‌توان به این لیست اضافه کرد.

یکی از ویژگی‌های مهم آنها، ارتباط با افرادی بود که ظاهرا ایمان ضعیفی دارند و اهل خلاف و معصیت آشکارند. اما همین ارتباط صمیمانه و دلسوزانه کمک می‌کرد تا

لات و لوت‌های آن زمان به منبر آنها اعتماد کنند و خیلی‌هایشان با تلنگری به‌راه شوند. نقل شده وقتی سیدمهدی قوام، مصطفی دیوونه از لات‌های قداره‌کش آن زمان را می بیند، با یک جمله ساده زندگی‌اش را متحول می‌کند.

سید مهدی می‌گوید «آقا مصطفی مهم‌ترین ویژگی شما لات‌ها چیه» و او می‌گوید «اگر نمک خوردیم اهل نمکد‌ان شکستن نیستیم.» سید مهدی هم می‌گوید «واقعا به این جمله باور دارید و یا لقلقه زبانتان است؟» مصطفی هم محکم می‌گوید «اعتقادمان است.» مرحوم قوام با همین مقدمه او را به «رحمت بیکران حضرت حق» توجه می دهد و از او می‌خواهد که بیش از این نمکدان نشکند.

همین جمله با مصطفی دیوونه چنان می‌کند که یکی از خوبان نام‌آور و نام‌آشنای تهران می‌شود. نقل است سیدمهدی لاله زاری وقتی یکی از بازیگران فیلم‌های مسئله‌دار را در خیابان لاله‌زار می‌بیند خودش سراغ او می‌رود و می‌گوید «مدتی است در مسجد غائبید، اما من دلتنگ شما هستم و می‌خواهم به تئاتر خانه شما بیایم و دیدار تازه کنیم.»

این تلقی آقای وزیر که تصور می‌کند برای نزدیک شدن به مردم باید از اصول خود کوتاه بیاییم عجیب خطای فاحشی است.

نقل است همین سیدمهدی لاله‌زاری در محله درکه، گفته بود هرکس علنی شراب خورد، امانش ندهید تا جایی که دربار و گارد هم جرأت خلاف علنی نداشتند.

راه نزدیک شدن به مردم پشت سر مردم حرکت کردن نیست، محبت کردن و رابطه صمیمانه با آنهاست. راه نزدیکی به مردم کوتاه آمدن از دین خدا و حرف نزدن از انقلابیگری نیست، راهش صداقت است. مردم صدق و صفا را می‌فهمند. طینت این مردم به سمت حق است. فقط از من و ما صداقت در دعوت به حق ندیدند. صداقت‌مان را باید تدبیر کنیم نه دیانت‌مان.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط دلاوران مرصاد در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید