به گزارش دلاوران مرصاد ،چالش آب یکی از بزرگترین معضلات چند سال گذشته محسوب میشود و چنانچه برای آن ساز و کاری مناسب تعریف نشود به بحرانی جدی تبدیل میشود. کارشناسان میگویند در سال آبی جاری ۱۳۳ میلیمتر در استان بارش داشتیم که نسبت به سال گذشته ۱۳ درصد و نسبت به آمار بلندمدت ۳۸ […]
به گزارش دلاوران مرصاد ،چالش آب یکی از بزرگترین معضلات چند سال گذشته محسوب میشود و چنانچه برای آن ساز و کاری مناسب تعریف نشود به بحرانی جدی تبدیل میشود.
کارشناسان میگویند در سال آبی جاری ۱۳۳ میلیمتر در استان بارش داشتیم که نسبت به سال گذشته ۱۳ درصد و نسبت به آمار بلندمدت ۳۸ درصد کاهش را نشان میدهد.
مسئولان آب منطقهای میگویند نصب کنتورهای هوشمند، جلوگیری از اضافه برداشتها، انسداد چاههای غیرمجاز و کنترل بهرهبرداری چاههای مجاز از جمله اقدامات عمده و شاخص است.
متولیان میگویند اگر برنامههای مدیریت مصرف به خوبی انجام شود و میزان بارش ها نیز متعادل شود میتوان به ینده امیدوار بود که طی ۱۰ سال آینده به حالت اولیه بازگردیم اما اکنون باید توجه داشت که عمده دشتها در استان ممنوعه و ممنوعه بحرانی است یعنی میزان برداشت ما از منابع به ویژه منابع زیرزمینی بیشتر از آورد سالیانه است.
داودی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه نیز میگوید: در سند سازگاری با کمآبی برنامهریزیها برای صرفه جایی در کاربریهای صنعتی، تجاری و خانگی تعریف شده است.
وی عنوان کرد: براساس سند کشوری باید سالانه حدود ۱.۷ تا ۱.۸ یا به طور متوسط طی سه سال پنج درصد کاهش هدررفت آب داشته باشیم که براساس مجموعه اقدامات انجام شده جلوتر از برنامه هستیم که ناشی از کاهش فرسودگیها، نشتیابی و صرفهجویی در کاربریها و مبارزه با کاربریهای غیرمجاز است.
داودی با بیان اینکه اکنون تیمهای اجراییات برای مقابله با انشعابات غیرمجاز و برخورد قضایی با آنها فعال هستند گفت: در زمینه جمعآوری انشعابات غیرمجاز نیز شرکت آب و فاضلاب استان از ابتدای امسال تاکنون ۴۰۰۰ انشعاب غیرمجاز را جمعآوری کرده است.
منبع : تسنیم
-
برچسب ها:
- آب و فاضلاب
- انشعاب غیر مجاز
- دلاوران مرصاد