شنبه, ۸ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-12-28
کد خبر: 6820 |
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۲ |
ارسال به دوستان
پ

حوزه انتخابیه کرمانشاه در انتخابات دوازدهم شاهد یکی از سخت ترین رقابت های ادوار خواهد بود .

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در تاریخ جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برای تعیین نمایندگان این مجلس برگزار خواهد شد.

پس از موافقت شورای نگهبان با یکی از تواریخ پیشنهادی وزارت کشور، تصمیم بر این شد که این انتخابات همزمان با انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در روز جمعه برپا بشود.

در حوزه انتخابیه کرمانشاه  و در دور گذشته آقایان دکتر عبدالرضا مصری ،دکتر محمد رشیدی و دکتر ابراهیم عزیزی ( برنده دور دوم در رقابت با دکتر سلمان محمدی مدیرکل فعلی آموزش و پرورش استان کرمانشاه ) بعنوان سه نماینده این حوزه انتخابیه به مجلس یازدهم راه پیدا کردند.

آنچه مسلم است تا این لحظه حضور آقایان مصری و رشیدی در انتخابات پیش‌رو تقریبا قطعی است اگر چه زمزمه هایی مبنی بر پیوستن احتمالی رشیدی به دولت آن هم بعنوان وزیر ورزش و جوانان مطرح است که به نظر می رسد در صورت جدی شدن  مورد استقبال رقبای انتخاباتی قرار گیرد.

در این میان علیرغم مطرح شدن نام های بسیار در رسانه های غیر رسمی و خصوصا فیک نیوزها ،به نظر می رسد رقابت اصلی این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کرمانشاه به شش الی هفت نفر محدود می گردد .

عبدالرضا مصری نماینده ادوار و نائب رئیس مجلس شورای اسلامی

فارغ از هرگونه نگاه منتقدانه ای به عملکرد عبدالرضا مصری او هم اکنون شناخته ترین چهره سیاسی استان کرمانشاه در کشور به شمار می رود که در طی ادوار گذشته موفق شده است پایگاه ثابتی میان هواداران خود دست و پا

نماید.

اگر چه پیش بینی می شود نائب رئیس فعلی مجلس شورای اسلامی در انتخابات اسفندماه نتواند آمار و ارقام دوره های گذشته را تکرار کند اما بازهم به او بعنوان محتمل ترین و قطعی ترین گزینه برای راهیابی به مجلس دوازدهم یاد می شود.

 محمد رشیدی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی

قطع به یقین کسی را در استان کرمانشاه پیدا نخواهید کرد که به شکل صد درصدی از عملکرد نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی راضی باشد اما محمد رشیدی در کنار مجتبی بخشی پور دو نماینده ای هستند که به مراتب بهتر و مطلوب تر از سایر نمایندگان استان ظاهر شده اند.

محمد رشیدی بعنوان یک کاندیدای جوان به دلیل حضور کمرنگ عبدالرضا مصری و عدم حضور مطلق ابراهیم عزیزی در حوزه انتخابیه به نحوی به تنهایی بار رسیدگی به امور مردم و مراجعین را به دوش کشید و از این نظر عملکردی کم نظیر از خود به جای گذاشته است.

عملکرد خوب رشیدی در اولین دوره حضورش در مجلس شورای اسلامی که منتهی به عضویت در هیئت رئیسه مجلس نیز شد شانس او را برای پیروزی مجدد در انتخابات آینده پر رنگ تر از سایر رقبا نموده است و به احتمال زیاد او همچنان با انتخاب مردم نماینده خواهد ماند.

 سید قاسم جاسمی نماینده ادوار

سردار سید قاسم جاسمی در دور دهم مجلس شورای اسلامی موفق شد رأی اعتماد مردم کرمانشاه را جلب کرده و راهی بهارستان شود.

او در انتخابات یازدهم نیز نتیجه قابل قبولی گرفت اما با توجه به  حضور رقبای جدی مانند ابراهیم عزیزی و سلمان محمدی ،پس از دکتر جهانبخش امینی با ۲۹ هزار رأی نفر ششم شد و نتوانست راهی دور دوم شودو از راهیابی به مجلس شورای اسلامی بازماند.

سید قاسم جاسمی در انتخابات اسفند ۱۴۰۲ مجددا شانس خود را برای حضور در مجلس شورای اسلامی امتحان خواهد کرد.

اگر چه با حضور چند چهره جدید جدی بعنوان رقیب کار جاسمی به نظر سخت تر از ادوار گذشته خواهد بود اما او را نیز بعنوان یکی از شانس های احتمالی کسب کرسی بهارستان می توان در نظر گرفت .

منوچهر فخری شهردار سابق کرمانشاه

دکتر منوچهر فخری یکی از معدود چهره های سیاسی استان کرمانشاه است که در تمام سال هایی که مشغول به خدمت بوده است به دور از حاشیه و سرو صداهای مرسوم توانسته پایگاه خوب مردمی برای خود دست و پا کند.

شهردار اسبق کرمانشاه که سالها بعنوان معاون استانداری کرمانشاه نیز مشغول به کار بوده است که در یک آزمون کوچکتر در خرداد ماه ۱۴۰۰ فرزندش مهندس پوریا فخری را با یک رأی قابل توجه راهی پارلمان شهری شورای اسلامی شهر کرمانشاه نمود.

رفتارهای فراجناحی فخری از او چهره ای مقبول نزد  اکثریت صاحبنظران سیاسی و رسانه ای استان معرفی نموده است که می تواند شانس او را برای حضور در بهارستان پر رنگ تر از سایر رقبای همسطح خود نماید .

ابراهیم رحیمی زنگنه فرماندار و مدیرکل ارشاد سابق کرمانشاه

از ابراهیم رحیمی زنگنه که تا همین چند وقت پیش سکان فرمانداری کرمانشاه را در دست داشت بعنوان یکی از کاندیداهای احتمالی دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی یاد می شود .

دکتر ابراهیم رحیمی زنگنه عضو هیأت علمی دانشگاه رازی از مهرماه ۹۲ تا اسفند ۹۵ نیز  مدیرکل ارشاد اسلامی استان کرمانشاه بوده است.

رحیمی زنگنه بعنوان یک چهره دانشگاهی معتدل مورد توجه گروه های مختلفی قرار دارد تا آنجا شانس وی برای رسیدن به بهارستان را نمی توان کمتر از سایر رقبا پیش بینی نمود.

فضل الله رنجبر فرماندار سابق کرمانشاه

دکتر فضل الله رنجبر فرماندار اسبق کرمانشاه را می توان جزء معدود نفرات حاضر در انتخابات اسفندماه قلمداد کرد که حضور چندین ساله اش در کسوت فرمانداری کرمانشاه توانست به معنای واقعی و تا آنجا که امکانات و مقررات به وی اجازه داد او را بعنوان یک خادم واقعی نزد مردم محبوب گرداند.

بدون شک بزرگترین سرمایه رنجبر برای حضور احتمالی اش در انتخابات آینده را همین سرمایه حمایت مردمی که از قضا اصلی ترین شاخصه انتخابات است تشکیل می دهد.

او در تمام این سال ها فارغ از جناح بندی های سیاسی نشان داد که خدمت به مردم بیش از هر چیز دیگری ذهنش را مشغول به خود کرده است تا آنجا که به نظر می رسد کرمانشاه تا سالیان متمادی نخواهد توانست فرمانداری در قامت رنجبر به خود ببیند.

 

آنچه در بالا ذکر گردید مرور خلاصه شده ای از فضای رقابتی انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کرمانشاه بود.

اگر چه در این میان و تا این لحظه  لیست کامل و قطعی از کاندیداهای احتمالی حاضر در انتخابات در دست نیست و ممکن است در آینده  نام های جدیدی در کنار کاندیداهای مذکور در این مطلب و افراد شاخصی مانند دکتر جهانبخش امینی ( نماینده ادوار و نفر پنجم انتخابات دور یازدهم  ) و … مطرح گردد اما به نظر می رسد رقابت اصلی در حوزه انتخابیه کرمانشاه از دایره این شش هفت نفر فراتر نخواهد رفت .

شاید اگر دکتر سلمان محمدی مدیرکل آموزش و پرورش ، دکتر نادر نوروزی شهردار فعلی کرمانشاه و یا افرادی مانند دکتر جبارگوهری و…تصمیم شان بر حضور در انتخابات قطعی می شد شاهد رقابت های داغ تری می بودیم.

 

 

 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط دلاوران مرصاد در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید