استاندار کرمانشاه با رونمایی از یک طرح ابتکاری برای رونق همزمان مسکن، تولید و اشتغال گفت: به منظور کمک به تولید، رونق اقتصادی، اشتغال و همچنین عمران و آبادانی استان، تمام انجمن ها و پیمانکاران در قالب تسهیلات متفاوت ساخت و ساز، ملزم به خرید تولیدات استانی می شوند
گزارش دلاوران مرصاد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کرمانشاه؛ “بهمن امیری مقدم” روز یکشنبه در نشست شورای مسکن استان که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، مدیرکل راه و شهرسازی، شهردار کرمانشاه و سایر اعضا در محل سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری برگزار شد، اظهار داشت: طرح ابتکاری استان بدین صورت است که تسهیلات به جای پرداخت به انبوه ساز، به حساب کارخانه و تولید کننده مصالح و تجهیزات واریز می شود تا این تسهیلات به طور کامل برای تامین نیاز پروژه های احداث مسکن مصرف شود و در عین حال منجر به رونق تولید و در نتیجه رونق اشتغال و کسب کار شود.
استاندار کرمانشاه این اقدام را برنامه ای بسیار مناسب هم برای کمک به اقتصاد و اشتغال و هم کمک به عمران و آبادانی استان عنوان کرد که می تواند به عنوان الگوی کشوری نیز مطرح شود.
مقام عالی استان گفت: سالی ۳۰ هزار واحد در طرح نهضت ملی مسکن در استان ساخته خواهد شد که در ۴ سال ۱۲۰ هزار واحد می شود اما از متولیان راه و شهرسازی استان خواسته ایم با توجه به اینکه مردم استان مشکلات زیادی در بخش مسکن دارند تمهیدات لازم را برای ساخت ۲۰۰ هزار واحد حتی بالاتر از سهیمه استان بیاندیشند.
امیری
مقدم در ادامه با اشاره به گردش مالی ۱۲ هزار میلیارد تومانی در سال در بخش مسکن استان افزود: این گردش مالی برای ۴ سال نزدیک به ۵۰ هزار میلیارد تومان می باشد که حجم بالایی از سرمایه را به دنبال خواهد داشت از اینرو تمام انجمن ها و پیمانکاران ساخت و ساز باید ملزم به خرید تولیدات استانی شوند زیرا با این کار هم اشتغال و رونق اقتصادی حاصل و هم اینکه عمران و آبادانی بیشتری برای استان محقق می شود.
وی همچنین با تاکید بر ساماندهی و مشخص نمودن وظایف کاری هر کدام از تعاونی های مسکن استان ادامه داد: ساماندهی تعاونی های مسکن استان کاری الزامی است زیرا با این برنامه از یکسو از فعالیت تعاونی های کم کار و مشکل دار جلوگیری می شود و از سوی دیگر شرایط کاری برای دیگر تعاونی ها که فعال و پرکار هستند، تبیین می شود.
رئیس شورای مسکن استان تصریح کرد: به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست که تعاونی های مشکل دار که برای اعضا نگرانی بوجود آورده اند، ادامه فعالیت داشته باشند و اگر چنین موردی دیده شود حتما با دستگاه خاطی برخورد خواهد شد.
وی عنوان کرد: از دستگاه های ذیربط انتظار داریم که هر چه سریعتر تعاونی هایی که به عهد خود با اعضا تعاونی خود عمل نکرده اند، تعیین تکلیف و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری کنند.
استاندار کرمانشاه خاطرنشان ساخت: متاسفانه میراث خوبی از عملکرد بعضی از تعاونی ها در استان به جا نمانده که وظیفه دستگاه های اجرایی ذیربط تعیین تکلیف هر چه سریعتر آنهاست.
وی بیان داشت: باید در بخش ساخت و ساز استان اتفاقی رخ دهد که هم تولید کنندگان به عنوان تامین کنندگان قابل اطمینان و هم سازندگان به عنوان مشتریان خوبی برای تولیدکنندگان استان معرفی شوند.
وی همچنین در این جلسه خواستار انجام رتبه بندی بین مهندسین استان شد و گفت: با این کار مهندسین فعالیت خود را برای کسب آموزش های لازم که می تواند نقش بسیار موثری در زیباسازی و ساخت اصول فنی سازه ها به دنبال داشته باشد، افزایش خواهند داد.
استاندار کرمانشاه از متولیان دستگاه های خدمات رسان خواست که سریعاً به دنبال ایجاد زیرساخت های خدماتی مانند آب، گاز و برق در طرح های نهضت ملی مسکن در استان باشند و به هیچ عنوان این موضوع را به آینده موکول نکنند.