جمعه, ۷ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-12-27
کد خبر: 5248 |
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۶:۵۵ |
ارسال به دوستان
پ

استاندار کرمانشاه با تاکید بر ارائه خدمات بیشتر در دهه مبارک فجر از سوی ادارات به مردم، گفت: قابل قبول نیست در دهه فجر فردی به اداره‌ای مراجعه کند و به کارش دیر رسیدگی شود، به این بهانه که مسئول مربوطه در مراسم جشن انقلاب حضور دارد.

به گزارش دلاوران مرصاد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کرمانشاه، “دکترمحمدطیب صحرایی” در جلسه ستاد دهه فجر استان که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه برگزار شد، با بیان اینکه باید برنامه‌های دهه فجر امسال با تمرکز بر قرآن کریم و دیگر مفاهیم اسلامی برگزار شود، گفت: امسال با توجه به مصادف بودن ایام دهه فجر با سالروز ولادت امام علی(ع) باید جشن‌های انقلاب را مفصل‌تر از سنوات گذشته برگزار کنیم و با تلاش برای برگزاری ادامه دار ویژه برنامه‌های امیدبخش، جشن انقلاب را به جشن‌های نیمه شعبان و ماه مبارک رمضان گره بزنیم تا کرمانشاهیان سه ماه شیرین را سپری کنند.

صحرایی وجه تمایز انقلاب اسلامی با دیگر انقلاب های دنیا را در اسلامی بودن آن دانست و گفت: اگر روح اسلام را از انقلاب اسلامی بگیریم، دیگری هیچ چیزی برای گفتن ندارد، لذا باید اسلامی بودن انقلاب پاس داشته شود.

استاندار کرمانشاه در ادامه با تاکید بر ضرورت مردمی برگزار کردن ویژه برنامه‌های دهه فجر، افزود: باید مردمی سازی را در اولویت برنامه‌های دهه مبارک فجر قرار دهیم، چون انقلاب اسلامی انقلاب مردم است و خود آنها باید سالگرد پیروزی انقلاب را جشن بگیرند.

دکتر صحرایی ادامه داد: اگر قرار باشد مبنایی برای ارزیابی فعالیت نهادهای مختلف در دهه مبارک فجر در نظر گرفته شود، باید آن مبنا توجه به مردمی برگزار کردن هرچه بیشتر برنامه‌ها باشد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه در دهه فجر نباید ارائه خدمات به مردم به اسم برگزاری جشن یا مراسم افتتاحیه و … به تعویق بیافتد، گفت: قابل قبول نیست در دهه فجر فردی به اداره‌ای مراجعه کند و به کارش دیر رسیدگی شود، به این بهانه که مسئول مربوطه در نمازخانه اداره در جشن انقلاب حضور دارد، کما اینکه چهره‌های انقلابی‌تر جامعه افرادی هستند که در خدمتگزاری به مردم کوشاتر باشند.

دکتر صحرایی تاکید کرد: از ادارات و نهادهای خدمات رسان انتظار می‌رود در ایام دهه فجر خدمات خود را در زمان طولانی‌تری به مردم ارائه دهند. به عنوان مثال اگر در ایام معمول سال تا ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه به مردم خدمت‌رسانی می کنند، در دهه فجر ساعت پایان کار خود را برای خدمات رسانی به مردم بیشتر کنند.

دکتر صحرایی در ادامه با بیان اینکه ادارات و نهادها باید در ویژه برنامه‌های دهه فجر مخاطب ویژه داشته باشند، گفت: دیگر دوران کلی گویی به سر آمده، لذا باید ارزشیابی دقیقی داشته باشیم و برنامه ها را بر مبنای مخاطبان آنها طراحی، تولید و ارائه کنیم. به عنوان مثال اگر قرار است در حوزه روشنگری در مورد دلایل فتنه اخیر ورود کنیم، باید تولید محتوا برای کودکان، نوجوانان، جوانان با اولویت دختران را در برنامه بگذاریم.

وی تاکید کرد: تهیه محتوا برای هر گروه سنی باید متناسب با ویژگی‌های آن گروه سنی باشد. به عنوان مثال اگر قرار است برای کودکان محتوا تولید شود، این تولید محتوا باید با زبان کودکان انجام شود.

دکتر صحرایی در ادامه با بیان اینکه در برگزاری ویژه برنامه های دهه فجر باید خانواده محور قرار بگیرد، گفت: باید در ایام دهه فجر به خانواده بیشتر بها بدهیم.

نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه در ادامه اشاره ای هم به ملاقات‌های مردمی مدیران و مسئولان استان داشت و گفت: مدیران و مسئولان مراقب باشند این ملاقات‌ها کلیشه‌ای نشوند و اثربخشی در برپایی میزهای خدمت در اولویت کار آنها باشد.

وی با بیان اینکه میزهای خدمت برپا شده از سوی ادارات و نهادهای باید طبق نیاز مردم باشد، تاکید کرد: اگر ملاقات‌های مردمی منجر به باز شدن گرهی از مشکلات مردم بشود، می توان ادعا کرد در این زمینه موفق عمل کرده‌ایم.

دکتر صحرایی در ادامه اشاره ای هم به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص مبنا قرار دادن کلید واژه “ایران قوی” در برگزاری ویژه برنامه‌های دهه فجر داشت و گفت: رهبری در جریان فتنه و ماجراهای اخیر کشور توجه به مقوله “ایران قوی” را به عنوان یک راهبرد برای مقابله با توطئه‌های دشمنان مود تاکید قرار دادند، لذا باید کلیدواژه‌ ایران قوی را مدنظر داشته باشیم، نه صرفا به این معنا که کلمه “ایران قوی” را مدام تکرار کنیم، بلکه به این معنا که باید در عمل ایران را قوی معرفی کنیم.

دکتر صحرایی در ادامه با بیان اینکه باید قبل و بعد از انقلاب کرمانشاه را به کرمانشاهیان معرفی کنیم، گفت: مردم استان و حتی بعضا مدیران استان از پیشینه تاریخی و پیشرفت‌های رخ داده در استان نسبت به دروان قبل از انقلاب اطلاع چندانی ندارند.

وی ادامه داد: گرچه نیازها خیلی زیاد است و تا رسیدن به جامعه آرمانی در کرمانشاه فاصله زیادی داریم، اما اگر کرمانشاه دوران قبل از انقلاب را با کرمانشاه امروز مقایسه کنیم می بینیم کرمانشاه امروز با کرمانشاه دوران قبل از انقلاب و حتی کرمانشاه ۳۰ سال گذشته خیلی فرق دارد. تنها در یک نمونه آن امروز دیگر خبری از پزشکان هندی و بنگلادشی در کرمانشاه نیست و کرمانشاهیان خودشان پزشک شده و بعضا به کشورهای دیگر هم خدمات ارائه می کنند و این افتخار کوچکی نیست.

دکتر صحرایی تاکید کرد: باید رشد کرمانشاه را در ابعاد مختلف نشان داده و خیلی ساده به جوانها بگوییم که در حوزه‌های مختلف مردم قبل از انقلاب در کرمانشاه چه وضعی داشتند و امروز چگونه زندگی می کنند.

وی ادامه داد: رسانه ملی با تهیه مستندهای چنددقیقه ای در مورد قبل از انقلاب و امروز می‌تواند در حوزه جهاد تبیین گام های  اساسی بردارد. مثلا تصویر شهرها، میادین، مراکز گردشگری و … کرمانشاه را قبل از انقلاب با امروز مقایسه کرده  تا با تکیه بر جهاد تبیین مردم به ویژه جوانها ایران قوی را باور کنند.

دکتر صحرایی در پایان اشاره ای هم به هتک حرمت دشمنان به ساحت مقدس قرآن کریم داشت و گفت: وقتی پرتکرار به قرآن کریم جسارت می شود، وقت دفاع از قرآن نیست؟

وی ادامه داد: وقت آن رسیده که یک خیزش بزرگ با کار تبیینی ویژه داشته باشیم و با پرسش از اقشار مختلف مردم در مورد چرایی هتک حرمت مکرر دشمنان به مقدسات مسلمانان، روشنگری کنیم.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط دلاوران مرصاد در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید